Το προσωπικό του Εργαστηρίου αποτελείται από καθηγητές, ειδικό διδακτικό προσωπικό, τεχνικό προσωπικό, εξωτερικούς συνεργάτες, και φοιτητές που εκπονούν τη διατριβή τους.

 zalidis

Καθ. Γεώργιος Ζαλίδης, καθηγητής Ρύπανσης και υποβάθμισης εδαφών. Διευθυντής του εργαστηρίου.

 syllaios

Καθ. Νικόλαος Συλλαίος, ομότιμος καθηγητής Τηλεπισκόπησης και Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών στη Γεωργία. Ιδρυτής του εργαστηρίου.

 Thomas IMG 0563 Δρ. Θωμάς Αλεξανδρίδης, επίκουρος καθηγητής Τηλεπισκόπησης και Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών στη Γεωργία. 
 Tsirika Δρ. Αναστασία Τσιρίκα, ΕΔΙΠ. Αντικείμενο ενασχόλησης: συμμετοχή στην έρευνα και διδασκαλία στα αντικείμενα του Εργαστηρίου, με έμφαση την τηλεπισκόπηση των φυσικών και αγροτικών πόρων και την καταγραφή των επιπτώσεων της γεωργίας στο περιβάλλον. 
  Iordanidis Χαράλαμπος Ιορδανίδης, ΕΤΕΠ, MSc

Δημοσίευση ακαδημαϊκού βιβλίου από ακαδημαϊκό εκδοτικό οίκο του εξωτερικού με τίτλο, Open Source e-Platform Development - WebGIS Publishing, LAP Lambert Academic Publishing (2017-03-14), https://www.lap-publishing.com/catalog/details//store/gb/book/978-3-330-05670-1/open-source-e-platform-development ISBN-13: 978-3-330-05670-1.

Υπεύθυνος Τηλεδιάσκεψης του Τομέα. Συνεπικουρία στα εργαστηριακά μαθήματα. Διαχειριστής του δικτύου των υπολογιστών του Εργαστηρίου. Συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ανάπτυξη και διαχείριση των ιστοσελίδων των ερευνητικών προγραμμάτων.